Ronaldo Sessizliğini Bozdu!

2022 Dünya Kupası’nda Fas’a 1-0 yenilerek elenen Portekiz’de forma giyen Cristiano Ronaldo sessizliğini bozdu. Dünya Kupası hayaline veda etmek zorunda kalan Ronaldo sosyal medya hesabı üzerinden sessizliğini bozdu.2022 Dünya...

2022 Dünya Kupası’nda Fas’a 1-0 yenilerek elenen Portekiz’de forma giyen Cristiano Ronaldo sessizliğini bozdu. Dünya Kupası hayaline veda etmek zorunda kalan Ronaldo sosyal medya hesabı üzerinden sessizliğini bozdu.

2022 Dünya Kupası’nda Portekiz çeyrek finalde Fas’a yenilerek evine döndü. Maçtan sonra gözyaşlarını tutamayan Cristiano Ronaldo sessizliğini bozdu. Asıl hedefinin Dünya Kupasını kazanma olduğunu belirten Cristiano Ronaldo turnuvayla ilgili aklındakileri anlattı. Portekiz için Dünya Kupası kazanma kariyerinin büyük olduğunu belirten Ronaldo:

"Uluslararası alanda Portekiz'le de olmak üzere bir çok kupa kazandım ama ülkemizin adına Dünya'nın en yükseğine taşımak en büyük hayalimdi. Bunun için savaştım. Bu hayal için çok savaştım.

Sahaya her şeyimi verdim. Mücadeleden kaçmadım ve hayalimden asla vazgeçmedim. Ne yazık ki dün rüya bitti. Sıcağı sıcağına yorum yapmaya değmezdi. Hepinizin bilmesini istiyorum ki çok şey söylendi, çok yazıldı, çok spekülasyon yapıldı ama Portekiz'e olan bağlılığım bir an bile değişmedi. Her zaman herkesin hedefi için savaşan taraf oldum ve meslektaşlarıma ve ülkeme asla sırtımı dönmedim. Şimdilik söylenecek fazla bir şey yok. Teşekkürler Portekiz. Teşekkürler Katar. Rüya sürerken güzeldi... Zaman en büyük rehberimiz olacak ve herkes kendi dersini çıkaracaktır” açıklamasını yaptı.

Spor Haberleri