Şampiyonlar Ligi Yarı Final Karşılaşmaları Bu Akşam Başlıyor

Şampiyonlar Ligi yarı final heyecanı bu hafta itibariyle başlıyor. İlk maçları da oyuncular süreç içerisinde oynayacaklar. İlk maç kapsamında bu akşam Real Madrid, Manchester City'i evinde Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk ediyor....

Şampiyonlar Ligi yarı final heyecanı bu hafta itibariyle başlıyor. İlk maçları da oyuncular süreç içerisinde oynayacaklar. İlk maç kapsamında bu akşam Real Madrid, Manchester City'i evinde Santiago Bernabeu Stadı'nda konuk ediyor. Büyük maç saat 22:00 itibariyle başlıyor. İki takım bir önceki şampiyonlar ligi çeyrek final müsabakasında da bir araya gelmişti. Bu maçlarda, ilk maçtan Manchester City 4-3'lük galibiyetle ayrılırken, diğer maçta Benzema'nın stün performansıyla Real Madrid 3-1 kazanarak bir üst tura yükselmişti.

Real Madrid ile Manchester City bir kez daha karşı karşıya!

Yarı finaldeki bir diğer karşılaşma Milan'ın ev sahipliğinde gerçekleşiyor. Bu maç, Milano derbisine ev sahipliği yapıyor. Bu noktada iki takım da eski günlerine geri dönmenin bir yolunu arıyor. Bu noktada, ilk maçı Milan evinde oynayacağı için taraftar avantajı bulunurken, ikinci maçta avantaj Inter'e geçiyor. Böylece Milan 2007, Inter ise 2010'dan sonra ilk kez final mücadelesi veriyor.

Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş maçları önümüzdeki hafta oynanıyor

Her iki eşleşmede de rövanş maçları önümüzdeki hafta itibariyle oynanıyor. Bu kez Inter-Milan maçı Salı günü, Manchester City-Real Madrid maçı ile Çarşamba gün oynanıyor.

Spor Haberleri