Voleybol Oyuncusu Julia Ituma'nın Feci Ölümü! Üsküdar'da 6. Kattan Düştü

Edinilen bilgiye göre, İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara oyuncusu 19 yaşındaki Julia Ituma sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple Barbaros Mahallesi Seyit Ahmet Deresi Sokak'taki otelin 6. katından düştü.İhbarla...

Edinilen bilgiye göre, İtalyan voleybol takımı Igor Gorgonzola Novara oyuncusu 19 yaşındaki Julia Ituma sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple Barbaros Mahallesi Seyit Ahmet Deresi Sokak'taki otelin 6. katından düştü.

İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Ituma'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Otelin dış kısmını gösteren kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Ituma'nın saat 05.31'de otel önünde bulunan tentelere çarparak düştüğünü tespit etti.

Otel içerisindeki kamera görüntülerinde ise Ituma'nın takım arkadaşı İspanyol uyruklu Lucia Varela Gomez ile kaldığı odadan 22.49 sıralarında çıkarak telefonda konuştuğu, dalgın ve düşünceli şekilde odanın önünde bir saat oturmasının ardından tekrar girdiği odaya başka kimsenin girip çıkmadığı belirlendi.

Ituma'nın kaldığı odaya otel görevlisi eşliğinde giren polis ekipleri, uykuda olan takım arkadaşı Gomez'i uyandırarak durumu haber etti.

Gomez'in, Julia Ituma ile en son saat 01.30 sıralarında konuştuğunu ve sonra uyuduğunu dile getirdiği ifade edildi.

Ituma'nın diğer takım arkadaşları ve takım koçu ile yapılan görüşmede de herhangi bir sorununun olup olmadığını bilmediklerini söyledikleri aktardı.

Spor Haberleri