Malkara Kaymakamı, Muhtarlarla Buluştu

Malkara'da "Muhtarlarla İstişare Toplantısı" yapıldı. Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel,  "Muhtarlarla İstişare Toplantısı"nda sorun ve talepleri dinledi.Kaymakam Yüksel, Malkara Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen...

Malkara'da "Muhtarlarla İstişare Toplantısı" yapıldı. Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel,  "Muhtarlarla İstişare Toplantısı"nda sorun ve talepleri dinledi.

Kaymakam Yüksel, Malkara Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar ile zaman zaman bazı konular ile alakalı buluştuklarını ifade etti.

Kırsal mahallelerdeki muhtarlarla daha az buluştuklarını kaydeden Yüksel, "Kırsal mahallelerde özellikle aksayan hususlar var mı, kurumlar arasında koordinasyon gerektiren konular var mı? Bunları sizinle istişare etmek için bir aradayız. " şeklinde konuştu.

Sonrasında daire amirleri ve müdürleri, son dönemde kanun ve mevzuatlarda vatandaşları ilgilendiren son gelişmeleri anlattı. Muhtarlar ise mahallelerinde yaşanan sorunları anlattı, taleplerini iletti.

Toplantıya Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Basri Karakuş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Volkan Cebeci de katıldı.

Tekirdağ Haberleri