Ergene Belediyesi'nden Spora Tam Destek

Ergene Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerine toplamda 660 bin liralık maddi yardım yapılacak.

Ergene Belediyesi'nin haziran ayı olağan meclis toplantısı, Ulaş Hizmet Binası Salonu'nda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığı'nda ve meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Buna göre spor kulüplerine nakdi yardım yapılması konulu Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Komisyon raporu uyarınca Ergene Belediyesi ilçede faaliyet gösteren ve Tekirdağ Süper Amatör Küme, Tekirdağ 1. Amatör Küme ve Tekirdağ 2. Amatör Kümede boy gösterecek olan Ergene ilçesinin temsilcileri olan amatör futbol kulüplerine toplamda 660 bin lira nakdi yardımda bulunma kararı alındı.

Belediye Başkanı Yüksel, sporun her türlüsünü desteklediklerini dile getirdi.

Yüksel, ''Ergene Belediyesi olarak Tekirdağ’ın profesyonel liglerde yer alan tek takımı olan Ergene Velimeşespor'un maçlarının oynadığı Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunu, Velimeşe Kapalı Spor Salonunu, Naim Süleymanoğlu Tesisleri, Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadını, çeşitli semt spor alanlarını, spor salonlarını Ergenemize kazandırdık. Yeni yatırımlarımla İlçemize yeni spor alanları kazandırmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Tekirdağ Haberleri