Tekirdağ'da Depremzedeler İçin Kermes Düzenlendi

Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi öncülüğünde Tekirdağ'daki Hasan Ali Yücel Meydanı'nda, 8 STK'ye üye kadınlar stant açtı.Kermeste yöresel ürünler ve yiyecek içecek satışı yapan kadınlar, elde edilen geliri afetzedelere...

Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi öncülüğünde Tekirdağ'daki Hasan Ali Yücel Meydanı'nda, 8 STK'ye üye kadınlar stant açtı.

Kermeste yöresel ürünler ve yiyecek içecek satışı yapan kadınlar, elde edilen geliri afetzedelere ulaştırılmak için AFAD'a aktaracak.

KADEM İl Temsilcisi Zeynep Şentop Şahin, AA muhabirine, millet olarak herkesin afetzedeler için elinden geleni yaptığını dile getirdi.

Kentteki STK'ler olarak depremzedelerin yanında olduklarını göstermek istediklerini ifade eden Şahin, şu ifadeleri paylaştı:

"Biz elimizden geldiğince depremzede kardeşlerimize maddi destek olmaya çalışıyoruz. Kermesimiz sabah başladı ve 19.00'a kadar devam edecek. STK üyesi kadınlar evlerinde yaptıkları ürünleri buraya getirdi. Satıştan elde edilen gelir depremzedelere bağışlanacak. Şehrimize gelen depremzedelere de desteklerimiz sürüyor. Onların acılarına ortak olmak için ziyaret edip onları dinlemeye devam ediyoruz."

Tekirdağ Haberleri