Tekirdağ'da Tıp Bayramı Kutlama Töreni Yapıldı

Valilik önünde yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sonrasında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Şenol Özcan konuşmasında, Kahramanmaraş merkezli depremlerde...

Valilik önünde yapılan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sonrasında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Şenol Özcan konuşmasında, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren vatandaşlara ve sağlık çalışanlarına başsağlığı diledi.

Sağlık çalışanlarının her zaman fedakarca görev yaptığını belirten Özcan, "Bir yıl öncesine kadar pandemi kıskacı altında, şimdilerde ise depremin yaşandığı topraklarda zor şartlarda sağlık hizmeti vermekteyiz. Bu bizim görevimizdir. Biz bundan hiç rahatsız olmayız. Bizler bu tür zor durumlar haricinde de hatırlanmak ve saygı duyulmak istiyoruz. Son yıllarda artan sağlıkta şiddet olayları bizleri üzüyor. Bizim mücadelemiz her zaman halkımızın daha iyi sağlık hizmeti almasıdır. O yüzden bu ülkenin hekimleri olarak halkımızın sağlığı için bilimin ışığında her zaman doğruları söylemekten geri durmayacağız." şeklinde konuştu.

Törene, Tekirdağ Büyükşehri Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Gültekin, Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gamze Varol ve sağlık çalışanları katıldı.

Tekirdağ Haberleri