Tekirdağ'daki Fasl-ı Şifa, Depremzedeler İçin Söyledi

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenip Tekirdağ'a gelen afetzede vatandaşlar için doktor ve mühendislerden oluşan müzik grubu, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde sevilen şarkıları söyledi.Koronun udisi ve solistlerinden...

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenip Tekirdağ'a gelen afetzede vatandaşlar için doktor ve mühendislerden oluşan müzik grubu, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde sevilen şarkıları söyledi.

Koronun udisi ve solistlerinden Tıbbi Patoloji Uzmanı Dr. Neslihan Komut, konser öncesi, doktorların Kovid- 19 başta olmak üzere Kahramanmaraş merkezli depremlerde de hep en ön saflarda olduğunu dile getirdi.

Komut, "İlimize misafir olarak gelen depremzede vatandaşlarımızı konserimize davet ettik. Onlara bir nebze moral olsun istedik. Beraber bu sıkıntılı günleri biraz da olsa atlatabilelim hedefiyle güzel bir repertuarla konser hazırladık." şeklinde konuştu.

Grubun solisti Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Sara Aytaçlar Yazıcı, Türkiye'nin deprem ve sel gibi zor günler geçirdiğini aktardı.

Depremden sonra sel felaketiyle daha da üzüldüklerini söyleyen Yazıcı, "Biz hekimler her zaman her koşulda hastaların yanında olduğumuz gibi aynı zamanda moral gecesi olarak bu geceyi planladık. Uzun süredir bu konsere çalışıyorduk, bugüne kısmet oldu. Hep birlikte bu kötü günleri aşacağız. Herkese iyi bir moral gecesi olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Tekirdağ Haberleri