Tekirdağ'daki Kanola Tarlalarında Renkli Anlar Yaşandı

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Marmaraereğlisi ilçesinde kanola tarlasında yapılan "Trakya'nın Sarı Gelinliği Kanola" etkinliğinde, çiçek açan kanolaları fon yapan fotoğraf tutkunları keyifli saatler yaşadı.Tekirdağ...

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Marmaraereğlisi ilçesinde kanola tarlasında yapılan "Trakya'nın Sarı Gelinliği Kanola" etkinliğinde, çiçek açan kanolaları fon yapan fotoğraf tutkunları keyifli saatler yaşadı.

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, etkinlikteki konuşmasında, fotoğraf tutkunlarını Tekirdağ'a davet etti.

Kanolanın sunduğu görsel şölenin 20 gün devam edeceğini anımsatan Hacıoğlu, "Tekirdağ agro, eko, gastronomi, doğa turizmleriyle nadide bir yer. 'Sarı gelin' yani kanolanın etkinliğini yapıyoruz. Amacımız doğal güzelliği olan bu bitkiyi bilmeyenlere duyurmak. İnsanların Tekirdağ'a gelmesini sağlamak ve Tekirdağ'da değişik turizm etkinliklerinde bulunmasını istiyoruz." şeklinde konuştu.

Renk Cümbüşü Tarlalarda Keyifli Anlar Yaşandı

Tekirdağ Fotoğraf Derneği Başkan Yardımcısı Sedat Çakırlar da fotoğraf tutkunları için renk cümbüşü olan tarlaların oldukça güzel görseller sunduğunu ifade etti.

Güzel bir etkinlikte buluştuklarını belirten Çakırlar, "Yoğun bir ilgi var. Biz fotoğrafçılar olarak modellerimizle de birlikte gelebiliyoruz. Çok güzel fotoğraflar ortaya çıkıyor. Bu fotoğraflar ile yarışmalara katılıyoruz. Güzel dereceler elde ediyoruz. Etkinliğin Tekirdağ turizmine çok fazla katkı sağladığını düşünüyorum." dedi.

Programda ritim gösterisi, halk oyunları gösterisi ve resim etkinliği düzenlendi, vatandaşlar ise yöresel müzik eşliğinde dans edip, eğlendi.

Tekirdağ Haberleri