Sahipsiz duş ve tuvaletler!

Edirne'nin Enez ilçesi sahilinde birçok noktaya konulan ahşap duş, tuvalet ve soyunma kabinleri bakımsız ve sahipsiz bir durumda. Enez Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı tarafından,...

Edirne'nin Enez ilçesi sahilinde birçok noktaya konulan ahşap duş, tuvalet ve soyunma kabinleri bakımsız ve sahipsiz bir durumda. Enez Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı tarafından, Trakya Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle 2014 yılında Enez sahilinde onlarca noktaya konan duş, tuvalet ve soyunma kabinlerinin bazıları sahipsiz ve bakımsız bir görüntüye sahip iken, bazıları ise ücretli olarak işletiliyor.

Kullanım ücreti alınan duş ve tuvaletler görüntüleri ve temizlikleri pek iyi olmasa da görevini yerine getirirken, bakımsız halde olanlar ise hem çalışmıyor hem de kötü bir görüntü yaratıyor. Birçok noktada kabinlerin kapıları ve tuvaletleri sökülerek belirsiz kişilerce zarar verilmiş durumda. Bu tahribat her geçen yıl daha da artıyor. Sahile konduğu ilk günden beri sahipsiz ve bakımsız durumda olan bu duş, tuvalet ve soyunma kabinleri ile ilgili yetkili kurumları göreve, insanları sorumlu olmaya davet ediyoruz.

Video Haberleri