Araç Sahiplerine Güzel Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor

Araç Sahiplerine Güzel Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor
Araç sürücülerini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarından indirim haberi geldi. Benzin ve motorin fiyatları yakından takip edilirken LPG otogaz için indirim geliyor.Ülkemizde akaryakıt fiyatları üzerindeki değişimler sürerken...

Araç sürücülerini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarından indirim haberi geldi. Benzin ve motorin fiyatları yakından takip edilirken LPG otogaz için indirim geliyor.

Ülkemizde akaryakıt fiyatları üzerindeki değişimler sürerken şimdi de LPG otogaz fiyatı için indirim beklentisi oluştu.

Brent petrol fiyatlarındaki değişiklik ve döviz kurlarındaki oynaklıkla benzin ve motorin fiyatları yakından takip ediliyor.

Motorindeki İndirim 4 Nisandan İtibaren Geçerli Olacak

Akaryakıt fiyatları son zamanlarda bir hayli yüksek seviyelerden satılırken sürücüler benzin fiyatları ve motorin fiyatları için indirimleri dört gözle takip ediyor.

1 Nisan itibariyle benzin fiyatı ve motorin fiyatı tarafında zam veya indirim haberi yer almıyor fakat 4 Nisan pazartesi günü LPG otogaz fiyatları için indirim beklentisi oluştu.

Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre, 4 Nisan tarihinden itibaren LPG otogaz fiyatı için 1,5-2 TL civarında bir indirim yapılacak.

İl ve ilçelere göre değişen güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; Motorin fiyatı ortalama 20.48 TL'den satılıyor.