Arda Turan Yayınladığı Video İle Futbolu Bıraktığını Açıkladı

Arda Turan Yayınladığı Video İle Futbolu Bıraktığını Açıkladı
Türk futbolunun efsane isimleri arasında yer alan Arda Turan, bugün yayınlanan bir video ile futbolu bıraktığını açıkladı. Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın Youtube kanalında yayınlanan video, kısa sürede sosyal medyanın...

Türk futbolunun efsane isimleri arasında yer alan Arda Turan, bugün yayınlanan bir video ile futbolu bıraktığını açıkladı. Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'ın Youtube kanalında yayınlanan video, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Bugüne kadar Galatasaray, Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona ve Başakşehir'de forma giyen ve Türk futbolunun efsaneleri arasına adını yazdıran Arda Turan'ın, duygusal veda videosu büyük ses getirdi.

Arda'nın Vedası

Aslıhan Doğan'ın Youtube kanalında yayınlanan 16 dakikalık videoda, Arda Turan'ın futbol yaşamından kareler yer aldı. Kendi ağzından, futbol kariyerini en başından anlatan Arda Turan, video sonunda aktif futbol hayatını sonlandırdığını açıkladı.

''Gözyaşları İçerisinde Kramponları Asma Vakti Geldi''

Arda Turan, veda videosunun son bölümünde ''Beni seven, oynarken değer gösteren, el üstünde tutan, elini üstümden çekmeyen, eleştiren, benden nefret eden herkese hakkımı helal ediyorum. Çünkü bu hikayede hepsi olmalıydı. Siz de hakkınızı helal edin. Artık gözyaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti geldi.'' ifadelerine yer verdi.