Arka Sokaklar Dizisinin Tahtını Sallamayı Hiçbir Dizi Yapamazken O Yaptı! Arka Sokaklar Dizisine Ağır Çelme Takıldı

Arka Sokaklar Dizisinin Tahtını Sallamayı Hiçbir Dizi Yapamazken O Yaptı! Arka Sokaklar Dizisine Ağır Çelme Takıldı
Kanal D ekranlarının 16 sezondur yayında olan dizisi Arka Sokaklar dizisi yayınlandığı günden itibaren efsane olmayı başardı. Özellikle Cuma günü diğer kanallarda olan programlara göre reyting rekorları kıran Arka Sokaklar...

Kanal D ekranlarının 16 sezondur yayında olan dizisi Arka Sokaklar dizisi yayınlandığı günden itibaren efsane olmayı başardı. Özellikle Cuma günü diğer kanallarda olan programlara göre reyting rekorları kıran Arka Sokaklar dizisinin tahtı sallandı. On yedinci sezona Mesut Komiseri canlandıran Şevket Çoruh’un ayrılık kararıyla başlanan Arka Sokaklar dizisinde Mesut komiserin olmaması hem reytingleri etkilerken hem de kısa sürede gündeme oturmayı başarmış olan bir dizi sebebiyle Arka Sokaklar, hiç bulunmadığı bir konumda yer alıyor.

Arka Sokaklar’ın Reytingi Çakıldı

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın reytingini yerle bir eden bir dizi yayınlandı. Yalı Çapkını adı verilen dizi öyle bir sıçrama yaptı ki herkesi hayrete düşürdü. Özellikle Cuma günü yayınlanan tüm dizilerin reytinglerini çalan bu dizi resmen Cuma gününü esir aldı. Çift haneli reytinglere çıkan Yalı Çapkını dizisinin bu reytinglerde kalıcı olacağını gösteren pek çok delil olduğu şimdiden görülüyor.

Tüm bu yaşananlardan ötürü Arka Sokaklar dizisi on yedinci sezonunda bulunduğumuz bugünlerde hiç yaşamadığı sıkıntıyı yaşamaya başladı. Normal şartlarda reyting sıralaması incelendiğinde ilk 3’de yer alan Arka Sokaklar dizisinin sıralaması oldukça gerilere düştü. 635. Bölümüyle Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar dizisi reyting sıralamasında beşinci sıraya gerilerken, yayınlandığı günden bugüne dek en düşük reyting oranını bu hafta gördü. Bu durumda hemen herkese yeni dizi olan Yalı Çapkını dizisinin on yedi sezondur ayakta kalmayı başaran Arka Sokaklar dizisini bile tahtından etmeyi başardığını düşünmemize neden oldu.