Artık Yalnız Değilsiniz! WhatsApp Size Mesaj Gönderecek

Artık Yalnız Değilsiniz! WhatsApp Size Mesaj Gönderecek
Dünyanın en çok sevilen ve en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. WhatsApp tarafından hazırlanan yeni özellik sayesinde artık kullanıcılara mesaj gönderebilecek....

Dünyanın en çok sevilen ve en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. WhatsApp tarafından hazırlanan yeni özellik sayesinde artık kullanıcılara mesaj gönderebilecek. Henüz daha kullanıma başlanmayan bu özellik önümüzdeki günlerde tüm kullanıcıların kullanımına sunulacak.

WhatsApp Sizi Yalnız Bırakmayacak!

Hemen her akıllı telefonun en çok kullanılan uygulaması haline gelen WhatsApp kendini güncellemeye devam ediyor. Edinilen yeni bilgiler kapsamında WhatsApp, kullanıcılara artık mesaj atabilecek. Bu özellik henüz test aşamasında olsa da kullanıcılara yeni özelliklerini ve güncellemelerini mesaj olarak atacak olan WhatsApp sayesinde siz de yalnızlık hissetmeyeceksiniz.

Elbette gönderilen mesaja herhangi bir şekilde cevap vermeniz ya da müdahale etmeniz mümkün olmamakla beraber gelecek mesajı sessize alabilecek ya da engelleyebileceksiniz. Şuanda geliştirme aşamasında olan WhatsApp özelliği, önümüzdeki günlerde kullanıcıların kullanımına sunulacak.