Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor Oğluyla Fotoğraf Paylaştı! Sosyal Medya Yıkılıyor

Aşk-ı Memnu'nun Matmazel'i Zerrin Tekindor Oğluyla Fotoğraf Paylaştı! Sosyal Medya Yıkılıyor
Başarılı oyuncu Zerrin Tekindor, çeşitli yapımlardaki üst düzey oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile de büyük dikkat çekiyor. Tekindor'un oğluyla birlikte paylaştığı...

Başarılı oyuncu Zerrin Tekindor, çeşitli yapımlardaki üst düzey oyunculuk performansının yanı sıra, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile de büyük dikkat çekiyor. Tekindor'un oğluyla birlikte paylaştığı fotoğraf büyük beğeni topladı.

''En Çok Seni Seviyorum''

Zerrin Tekindor'un Instagram'da 2.1 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla on binlerce beğeni alan usta oyuncu, son gönderisinde oğlunun doğum gününü, paylaştığı fotoğraf karesiyle kutladı. Söz konusu paylaşım çok kısa sürede binlerce beğeni aldı. Tekindor paylaşımında ''Canım Hiracığım iyi ki doğdun. En çok seni seviyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Zerrin Tekindorun Yer Aldığı Yapımlar

Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor bugüne kadar Aşk-ı Memnu, Müslüm, İkimizin Yerine, Pek Yakında, Dünyayla Benim Aramda, Mucize Doktor, Kara Sevda, Kurt Seyit ve Şura, Kuzey Güney ve Şahin Tepesi gibi pek çok yapımda yer aldı.