Ataol Behramoğlu, 50. Sanat Yılında Edirne'de

Ataol Behramoğlu, 50. Sanat Yılında Edirne'de
Ünlü şair, yazar, çevirmen ve edebiyatçı Ataol Behramoğlu, 50. sanat yılında 16 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 19.00'da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda "Edirne Köprüsü Aşktan" program ile Edirneliler ile bir...

Ünlü şair, yazar, çevirmen ve edebiyatçı Ataol Behramoğlu, 50. sanat yılında 16 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 19.00'da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda "Edirne Köprüsü Aşktan" program ile Edirneliler ile bir araya geldi.

Programın açılışı İsa Çelik'in objektifinden Ataol Behramoğlu konulu sergi ile yapıldı. Sergiden sonra "Yarım Yüzyıldan Gelecek Yüzyıla Selam" konulu "Ataol'a dair" belgeseli yayınlandı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği programda Ataol Behramoğlu tarafından önce sohbet tarzında sözlere yer verildi. Ardından Behramoğlu, en güzel şiirlerini okudu ve Behramoğlu'nun şiirlerinden bestelenen şarkılar söylendi. Daha sonra Ataol Behramoğlu şiir dinletisi sundu. Ayrıca Behramoğlu'nun şiirlerinden bestelenen şarkılar, Haluk Çetin'in müzikleriyle söylendi. En sonra ise imza töreni gerçekleştirildi.

Belediye başkanı Recep Gürkan, Ataol Behramoğlu'na özel bir tablo hediye etti. Behramoğlu da Gürkan'a şiir kitabını hediye olarak vermek istedi.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Tüm fotoğraflar Edirne Jet Haber ekibi tarafından çekilmiş olup kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan yayınlanmaz.