Ayağı Kayıp Üzerine Düşmüş! 88 Yaşındaki Adamın Makatından Çıkana İnanamayacaksınız

Ayağı Kayıp Üzerine Düşmüş! 88 Yaşındaki Adamın Makatından Çıkana İnanamayacaksınız
Makatına II. Dünya Savaşı'ndan kalma top mermisinin girmesi sonucunda hastaneye kaldırılan 88 yaşındaki İngiliz adam, bomba imha ekibi eşliğinde ameliyata alındı.Başarılı bir şekilde tamamlanan operasyonun ardından taburcu...

Makatına II. Dünya Savaşı'ndan kalma top mermisinin girmesi sonucunda hastaneye kaldırılan 88 yaşındaki İngiliz adam, bomba imha ekibi eşliğinde ameliyata alındı.

Başarılı bir şekilde tamamlanan operasyonun ardından taburcu edilen hasta, mermiyi incelerken ayağının kayıp düştüğünü ve merminin de makatına girdiğini söyledi. İsmi açıklanmayan hasta, doktorlara özel bir askeri koleksiyona sahip olduğu bilgisini de verdi.

Olay sonrasında açıklama yapan İngiliz doktor ise şaşkınlığını gizleyemedi, 'daha önce hiç bomba imha ekibinin çağırıldığını duymamıştım' dedi.

İngiltere Gloucestershire bölgesinde yaşanan olayda, Gloucestershire Kraliyet Hastanesi, polis ekipleriyle irtibata geçerek bir hastanın makatında mermi olduğunu bildirdi. Bildirinin üzerine ise hastaneye bomba imha ekipleri gönderildi.

Mermi II. Dünya Savaşı'nda Kullanılmış

Bomba imha ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, merminin II. Dünya Savaşı'nda kullanılan 57 milimetrelik tanksavar mermilerden biri olduğu tespit edildi. Aktarılanlara göre, mermi temelde hareketsiz bir metal parçası olduğundan aslında risksizdi.

Doktorlar da Şok Olmuş! 

Öte yandan yaşanan olayın ardından açıklama yapan doktor Carol Cooper, 'mermi bağırsaklarını delseydi hasta ölebilirdi. Bu zamana kadar birçok insanın makatına şarap bardağı, ketçap şişesi, salatalık gibi şeyler soktuğunu gördük ancak daha önce hiç bomba imha ekibinin çağrıldığını duymamıştım. Rektuma itilen nesnelerin çeşitliliği inanılmaz' dedi.