Bağımsız Başkan Kesimoğlu yeniden CHP'de

Bağımsız Başkan Kesimoğlu yeniden CHP'de
Kırklareli Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP üyesi olarak yoluna devam edeceğini duyurdu. İki yıl önce yerel seçimlerde aday gösterilmeyince CHP'den ayrılarak bağımsız aday olmuştu.Kırklareli Belediye...

Kırklareli Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP üyesi olarak yoluna devam edeceğini duyurdu. İki yıl önce yerel seçimlerde aday gösterilmeyince CHP'den ayrılarak bağımsız aday olmuştu.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 2019 yerel seçimlerinde CHP tarafından aday gösterilmeyince partisinden istifa ederek, seçimlere bağımsız olarak girmişti. Aldığı %37,4 oy ile belediye başkanı seçilen Kesimoğlu, iki yıllık aranın ardından CHP'ye geri döndüğünü açıkladı. Kararını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Kesimoğlu, CHP'ye dönmesi konusunda anket çalışması yaptırdığını ve %90'a yakın bir oranla olumlu yanıt aldıklarını söyledi.

Bugünden itibaren CHP üyesi olarak yoluna devam edeceğini belirten Kesimoğlu, “Mutlu insanlar kenti Kırklareli’nin Belediye Başkanı olarak çıktığım bu yolda, kendi siyasi mutluluğumu, kendi bilincime erdiğim günden bu yana kalbimde ve aklımda taşıdığım Cumhuriyet Halk Partisi’nde; ülkemin mutluluğunu da kurucu değeri Cumhuriyet Halk Partisi’nde görüyorum. Bugünden itibaren yoluma bir CHP üyesi olarak devam edeceğimi duyururum.” ifadelerini kullandı.