Balıkesir'de Deprem! Türkiye Güne Depremlerle Uyandı

Balıkesir'de Deprem! Türkiye Güne Depremlerle Uyandı
Son zamanlarda ülkemizde olduğu gibi dünya çapında da korkutan depremler meydana geliyor. Dünya genelinde de büyüklükleri değişerek yaşanan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları meydana geliyor. Endişe, panik ve korkuya...

Son zamanlarda ülkemizde olduğu gibi dünya çapında da korkutan depremler meydana geliyor. Dünya genelinde de büyüklükleri değişerek yaşanan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları meydana geliyor. Endişe, panik ve korkuya neden olan depremlerde can ve mal kayıplarının yaşanmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Türkiye'de olduğu gibi birçok ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin sıklaşacağını ifade edip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiği uyarısını her defasında yeniliyor.

Türkiye bu sabaha depremlerle başladı. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem 10 ilde can kaybı ve yıkıma neden olurken ülke genelinde panik ve endişe yarattı.

Tüm Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nden gelecek haberlere kilitlendiği günde bir deprem haberi de Balıkesir'den geldi.

Kandilli Rasathanesi Duyurdu

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan duyuruda Balıkesir'de bir deprem meydana geldiği ifade edildi.

Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre saat 07.24'te meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak açıklandı.