Bankada parası olan vatandaşlar dikkat! Yarın öğlen hesaplarınıza yatacak

Bankada parası olan vatandaşlar dikkat! Yarın öğlen hesaplarınıza yatacak
Son zamanlarda değerli madenler de yabancı para birimleri de oldukça çalkantılı bir seyir izliyor. Yani paranızı bu değerlere yatırmak size bir anda büyük kazanç getirebileceği gibi büyük kayıplarda getirebilir.https://edirnejethaber.com/tum-kart-sahiplerine-kiyak-hesaplara-12-000-tl-yatiyor/Bu...

Son zamanlarda değerli madenler de yabancı para birimleri de oldukça çalkantılı bir seyir izliyor. Yani paranızı bu değerlere yatırmak size bir anda büyük kazanç getirebileceği gibi büyük kayıplarda getirebilir.

https://edirnejethaber.com/tum-kart-sahiplerine-kiyak-hesaplara-12-000-tl-yatiyor/

Bu nedenle birçok uzman kişilere vadeli mevduat hesaplarında paralarını tutmayı tavsiye ediyor. Şuan parasını 30 günlüğüne bankaya koyan bir kişi yüzde 22 oranında faiz getirisi elde edebiliyor. Üstelik vadeli mevduat için bir alt limitte bulunmuyor. Böylece faiz getirisi noktasında üst düzeyde kazanç fırsatlarından da rahatlıkla söz edebiliyoruz!

Parası Olan Kazanıyor

Son zamanlarda piyasalarda risk oldukça yüksek olduğundan yatırım yapmak da büyük risk arz ediyor. Eğer elinizde ki mevduatı riske atmadan kazanç sağlamak isterseniz tavsiyemiz paranızı vadeli mevduat hesaplarına yatırmanızdır. Faizler sonra dönemler yüksek olduğundan dolayı yüksek meblağlar yatırsanız bile kazancınız yüksek olacaktır.

Borsa gibi sürekli olarak piyasayı takip etmenize gerek olmaz vade günü sonunda ne kadar kazanç elde edeceğiniz bellidir. Stopaj uygulaması bulunmadığından ek bir götürüsü olmayacaktır. Tek kötü yanı uzun vadede faiz oranları enflasyonun altında kalırsa paranız değer kaybına uğrayabilir. Fakat kısa vadeli olarak bu yöntemi kullanırsanız güvenli bir şekilde kar edeceğinize emin olabilirsiniz.

Sizde Vadeli Mevduat Hesabı Açabilirsiniz

Paranızı vadeli mevduat hesaplarında değerlendirmek isterseniz bunun yapmanız gereken tek şey size uygun olan bankayı belirlemek ve banka şubesine gidip kendinize bir hesap açtırmaktır. Eğer halihazırda kullandığınız bir bankanız varsa hesap açma işlemini mobil bankacılık üzerinden ya da internet bankacılığı uygulamalarını kullanarak da yapabilirsiniz.

Vadeli mevduat hesapları sayesinde hem birikiminiz küçük miktarlarda da olsa artacak hem de ilerde yatırım yapmak istediğiniz de eliniz de hazır paranız olacaktır. Hatta çocuğunuzun geleceğine yatırım yapmak için bile böyle bir hesap açabilirsiniz. Böylece günü geldiğinde onun geleceğine katkı sağlayacak kadar paranız olmuş olur.

https://edirnejethaber.com/e-devlet-sisteminde-biriken-paranizi-alabilirsiniz-hemen-kontrol-edin/