Bankalarla Görüşülmeye Başlandı! Apple, Manchester United’ı Mi Satın Alıyor?

Bankalarla Görüşülmeye Başlandı! Apple, Manchester United’ı Mi Satın Alıyor?
Başarılı futbol kulüpleri arasında yer alan Manchester United, Christiano Ronaldo ile geçtiğimiz günlerde yolları ayırdı. Ronaldo ile yolların ayrılmasının ardından kulüp resmen satılığa çıkarılması tüm dikkatleri çekmişti....

Başarılı futbol kulüpleri arasında yer alan Manchester United, Christiano Ronaldo ile geçtiğimiz günlerde yolları ayırdı. Ronaldo ile yolların ayrılmasının ardından kulüp resmen satılığa çıkarılması tüm dikkatleri çekmişti. Kulüp için toplamda 6 milyar pound para istenirken bugün ortaya atılan bir iddia dikkat çekti. Aktarılan bilgiler kapsamında Apple CEO’su Tim Cook, Manchester United’in Apple tarafından satın alınmasını istediğini duyurdu.

Bankalarla Görüşülmeye Başlandı!

İngiliz basını tarafından aktarılan haberler kapsamında Tim Cook 6,9 milyar dolar ile Manchester United’i Apple bünyesine katmak istiyor. Şimdiden olası bir satın alım için bankalarla görüşmeye başlayan Apple ile kulüp arasında uyuşmazlık olmasa da neden böyle bir yatırım yapılması isteyebileceğine dair yeni bilgiler de gelmeye başladı. Bildiğiniz gibi Apple, kısa süre önce çevrimiçi içerik platformu TV+ da futbol içeriklerini artırmaya başlamıştı. Hal böyle olunca da Manchester United’i da bünyelerine katarlarsa daha yoğun ilgi göreceği ve şirketin giderek büyüyeceği anlamına gelir.

Her ne kadar bu gibi satın alımlar düşünülse de henüz sadece bir iddia niteliğinde olduğunu unutmayalım. Şuana kadar ne Apple ne de Manchester United tarafından bir açıklama gelmedi.