"Barınakta Hayvanlar Ölüyor"

"Barınakta Hayvanlar Ölüyor"
Trakya'nın en iyi hayvan barınağı olduğu söylenen Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı ile ilgili şikayetler geliyor. Gelen şikayetlere göre, barınakta karma aşı bulunmadığından hayvanlar ölüyor.

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı hakkında vatandaşlardan şikayetler geliyor. Olaylara ses çıkaran vatandaşlar, Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın kendilerini sosyal medyada engellediğini öne sürüyor.

Edirne Belediyesi tarafından Trakya'nın en iyi hayvan barınağı olduğu söylenen Edirne Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Barınağı hakkında vatandaşlardan şikayetler geliyor.

Edirne Jet Haber WhatsApp Haber İhbar Hattına sokak hayvanları barınağı ile ilgili şikayetler içeren mesajlar almamız üzerine şikayet sahipleri Barış Şengün, Sevinç Özçelik ve Ayşem Özleyiş Oğuz ile iletişime geçtik.

Şikayette bulunan Barış Şengün isimli vatandaş, Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağında, karma aşı olmadığı için barınaktaki hayvanların öldüğünü belirterek, "Pislikle dahi mücadele edemiyorlar. Belediye başkanı da ölümleri engelleyeceğine bu konuya ses çıkaranları Twitter'da engelliyor." ifadelerini kullandı.

Sevinç Özçelik ise, Edirne Jet Haber WhatsApp Haber İhbar Hattına, "Edirne barınağı çok kötü durumda. Yavrular ölüyor. Yetkililer bir şey yapmıyor. Aşı bile yokmuş barınakta. Sesimizi duyun lütfen, bu hayvanlara yardımcı olun. Belediye başkanı şikayet edildi, ilgilenmiyor." şeklinde mesaj gönderdi.

[irp posts="8934" name="Edirne Belediyesinden 'Sokak Hayvanları Barınağı' Açıklaması"]

Barış Şengün'ün tarafımıza gönderdiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

EJH