Başarılı Pehlivanlardan Gürkan'a Ziyaret

Başarılı Pehlivanlardan Gürkan'a Ziyaret
Bulgaristan'ın Şumnu kentinde düzenlenen Kocayusuf Yağlı Güreşlerinde büyük başarı elde eden Edirne Belediyesi Güreş Takımı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.Bulgaristan'ın en büyük yağlı güreşlerinden...

Bulgaristan'ın Şumnu kentinde düzenlenen Kocayusuf Yağlı Güreşlerinde büyük başarı elde eden Edirne Belediyesi Güreş Takımı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı ziyaret etti.

Bulgaristan'ın en büyük yağlı güreşlerinden biri olarak kabul edilen Kocayusuf Yağlı Güreşlerine Edirne Belediyesi Güreşçileri damgasını vurdu. Kocayusuf Güreşleri’ne katılan Edirne Belediyesi güreşçilerinden Serkan Üğdüller,  Başpehlivan olarak altın kemerin sahibi oldu. Gökhan Vurcanlı’da başpehlivanlıkta üçüncülüğü kazandı. Başaltında üçüncülüğü ise, Nedim Anıl Gider ve Ayhan Aktürk paylaştı. Küçük orta boyda ise birinciliği Ufuk Yanık elde etti.

Belediye Güreş Antrenörü Talat Çelik ve Kocayusuf Yağlı Güreşleri’nde büyük başarı elde eden pehlivanlar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Belediye Güreşçilerinin başarı grafiğinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden Başkan Gürkan, "Pehlivanlarımız başarıdan başarıya koşuyor. Edirne olarak onlarla gurur duyuyoruz. Gelecekte Edirne’den birçok başpehlivanın çıkacağına eminim." dedi.