Bayramda Mezarlıklara Ücretsiz Servis ve Çiçek

Bayramda Mezarlıklara Ücretsiz Servis ve Çiçek
Edirne'de Ramazan Bayramı'nda mezarlıklara ücretsiz servis hizmeti yapılacak ve ücretsiz çiçek dağıtılacak.

Edirne'de Ramazan Bayramı'nda mezarlıklara ücretsiz servis hizmeti yapılacak. Ayrıca vatandaşlar mezarlık görevlilerinden ücretsiz olarak çiçek talebinde bulunabilecek.

Edirne Belediyesi tarafından geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı'nda mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti verilecek.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Ramazan Bayramı'nın 1. günü olan 25 Haziran Pazar günü bayram namazı sonrasında şehir mezarlıklarına gitmek isteyen vatandaşlar için belediye binası önünden Yenişehir, Buçuktepe, Yeniimaret Bademlik, Yıldırım ve Acıçeşme Mezarlıklarına ücretsiz otobüs servis hizmeti yapılacağı belirtildi. Mezarlık ziyaretini tamamlayan vatandaşların, aynı otobüslerle belediye binası önüne geri dönebileceği belirtildi.

Öte yandan Buçuktepe, Yenişehir, Acıçeşme, Yıldırım, Yenişehir, Yeniimaret Bademlik ve Karaağaç Mezarlıklarında toplamda 25 bin adet çiçek dağıtımı gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili bilgi veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, vatandaşların arife günü ve Ramazan Bayramı'nda mezarlık görevlerinden ücretsiz olarak çiçek talebinde bulunabileceğini söyledi. EJH

[irp posts="8890" name="Parkmetreler Ücretsiz Olacak"]

[irp posts="8887" name="Milli Park ve Tabiat Parklarına Girişler Ücretsiz Olacak"]