Belediye makam kedisine isim arıyor

Belediye makam kedisine isim arıyor
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, makam kedisine sosyal medyada isim arıyor. Keşan Belediyesinin artık bir makam kedisi var.Sosyal medya hesabından, makamında kediyle çekilmiş fotoğraflar paylaşan Keşan Belediye Başkanı...

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, makam kedisine sosyal medyada isim arıyor. Keşan Belediyesinin artık bir makam kedisi var.

Sosyal medya hesabından, makamında kediyle çekilmiş fotoğraflar paylaşan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Makam kedimize isim arıyoruz" notunu düştü. Kedinin yuvasının Keşan Belediyesi olacağını söyleyen Helvacıoğlu, henüz bir ismi olmayan makam kedisi için vatandaşların isim önerilerini beklediklerini belirtti.

İsim önerisinde bulunan vatandaşlara kedi ve köpek maması hediye edileceğini açıklayan Başkan Helvacıoğlu, paylaşımında, "Makam kedimize isim arıyoruz. İsim önerilerinizi yoruma bekliyoruz. Kedimiz artık Keşan Belediyesinde yaşayacak ve yuvası burası olacak. Ayrıca isim önerisinde bulunan vatandaşlarımıza kedi ve köpek maması hediye edeceğiz." ifadelerine yer verdi.