Belediyede Eğitimler Devam Ediyor

Belediyede Eğitimler Devam Ediyor
Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlığı Birimi tarafından 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Trakya Kalkınma Ajansı’na sunularak, destek almaya hak kazanan ‘Güvenlik Kültürünün Geliştirilmesi’ başlıklı proje kapsamında İtfaiye Müdürlüğü personeline parlama, patlama, yangından korunma teknikleri, tahliye ve kurtarma eğitimleri verildi.

'Güvenlik Kültürünün Geliştirilmesi' başlıklı proje kapsamında belediye personeline yönelik başlatılan eğitimler, Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde devam etti. İtfaiye Amiri Erdoğan Göbel ve eğitmenler komutasında gerçekleştirilen tatbikatla 140 belediye personeli uygulamalı olarak vatandaşların ve kendilerinin can ve mal güvenliğini nasıl koruyacakları konusunda bilgilendirildi.

Tatbikatları izleyen Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Ertuğrul Tanrıkulu, "Bu proje kapsamında Edirne Belediyesinin Fen İşleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Çevre Koruma ve Kontrol, Temizlik İşleri, Veteriner İşleri, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, İşletme ve İştirakler, Ulaşım Hizmetleri, Park ve Bahçeler, Hukuk İşleri, İtfaiye, İmar ve Şehircilik, Emlak ve İstimlak, Su ve Kanalizasyon ve Zabıta müdürlüklerinden görevlendirilen personel iş güvenliği ve iş yerinde alınacak güvenlik önemleri konusunda bilgilendiriliyor. Bugün gerçekleştirilen tatbikatta oldukça başarılıydı. Tatbikata katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.