Belediyeden Açıklama: Dolandırıcılara İtibar Etmeyin!

Belediyeden Açıklama: Dolandırıcılara İtibar Etmeyin!
Edirne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, son günlerde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak bazı kişilerce iş adamlarından yardım talep edildiği ifade edilerek, Edirne...

Edirne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, son günlerde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak bazı kişilerce iş adamlarından yardım talep edildiği ifade edilerek, Edirne halkının bu tür şahıslara asla itibar etmemeleri gerektiği belirtildi.

Edirne Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Son günlerde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcılarımız Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır, Hüsnü Güler, Ertuğrul Tanrıkulu ve Hakan İşcan’ın isimleri kullanılarak farklı farklı sektörlerdeki iş adamlarına telefon edilerek yardım talep edildiği bilgileri alınmaktadır.

Bazı şahıslar telefonla dolandırıcılık yapmaya çalışarak Edirne Belediye Başkanı ve başkan yardımcılarımızın isimlerini kullanmaktadırlar. Bu durumla ilgili Emniyet Müdürlüğü ve Savcılığa gerekli şikâyetler tarafımızca anında bildirilmektedir.

Vatandaşlarımızın, Edirne Belediyesi Başkan, Başkan Yardımcıları, müdürleri ve çalışanlarının adının kullanıldığı bu tür telefonlara hiçbir suretle itibar etmemeleri ve böyle bir durumda Emniyet Müdürlüğüne ve Belediye Özel Kalem Müdürlüğümüze 0 284 225 10 24 numaralı telefondan ulaşarak anında bildirmelerini rica ederiz.

Edirne Belediyesi bugüne kadar Edirne halkından bu tür taleplerde bulunmamıştır. Vatandaşlarımızı mağdur edecek böyle telefonla yardım talepleri girişimi içine de asla girmemiştir, bugünden sonra da girmeyecektir. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık girişiminde bulunan şahsılara asla itibar etmemelerini rica ederiz.”