Belediyeden Emniyet'e Araç Desteği

Belediyeden Emniyet'e Araç Desteği
Huzur ve asayişin sağlanması için ihtiyaç duyulan hizmet araçları için devir teslim töreni düzenlendi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğünün kullanımına tahsis edilen 7 hizmet aracı için devir teslim töreni düzenlendi.

Çorlu'nun daha huzurlu ve daha güzel bir kent olması için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Çorlu Belediyesi, kentte hizmet veren tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalara devam ediyor. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğünün güvenlik ve asayişi sağlamak üzere ihtiyaç duyduğu hizmet araçlarının alınmasına katkıda bulunan Çorlu Belediyesi, 7 hizmet aracının devir teslim törenini gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Emniyet mensupları, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kentteki huzur ve asayişin sağlanmasına Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğünün önemine dikkat çeken Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, teşkilatın imkanlarının genişletilmesi konusunda her daim destek vereceklerini söyledi. Sarıkurt: "Bizim ortak paydamız Çorlu'muz. Güzel kentimizin güzel insanları bu kentte huzurla yaşasın diye tüm kamu kurumlarımız gece gündüz çalışıyorlar. Bizler birbirimizle koordineli bir şekilde çalışarak Çorlu'muzu daha güzel noktalara taşımaya devam ediyoruz. Bölgemizin en güzel, en gelişmiş kenti Çorlu'muz için hep birlikte, hep sevgiyle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni hizmet araçlarının Emniyet Teşkilatımıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra, hizmet araçlarının anahtarları Emniyet mensuplarına teslim edildi.