Belediyeden Mezarlıklara Ücretsiz Çiçek

Belediyeden Mezarlıklara Ücretsiz Çiçek
Edirne Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıklarda ücretsiz çiçek dağıtımı yapacak.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramında mezarlık ziyareti gerçekleştirecek vatandaşların yakınlarının mezarlarına...

Edirne Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısıyla mezarlıklarda ücretsiz çiçek dağıtımı yapacak.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramında mezarlık ziyareti gerçekleştirecek vatandaşların yakınlarının mezarlarına çiçek ekimi yapmaları için Arefe günü ve Bayramın birinci günü Buçuktepe, Acıçeşme, Yıldırım, Yeniimaret Bademlik ve Karaağaç Mezarlıklarında ücretsiz çiçek dağıtımı gerçekleştireceklerini bildirdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, konuyla ilgili olarak, "Edirne Belediyesi olarak, Ramazan Bayramında mezarlık ziyareti gerçekleştirecek vatandaşlarımızın huzur içinde ziyaretlerini gerçekleştirebilmeleri için tüm mezarlıklarımızın bakımları, temizlikleri Veteriner İşleri Müdürlüğü Mezarlık Birimi ekiplerince gerçekleştirildi.

Bu yıl Edirne Belediyesi olarak, yine bir ilki gerçekleştirerek, mezarlık ziyaretlerini gerçekleştiren vatandaşlarımızdan isteyenler, yakınlarının mezarlarına çiçek ekimi yapabilmeleri için Park Bahçeler Müdürlüğümüzce mezarlıklara yaklaşık elli bin çiçek bırakıldı. Mezarlık görevlilerimizden, isteyen vatandaşlarımız ücretsiz olarak çiçek talebinde bulunarak yakınlarının mezarlarına çiçekleri dikebilecekler." dedi.

belediyeden mezarlıklara ücretsiz çiçek