Beykent Okullarında Mezuniyet Coşkusu

Beykent Okullarında Mezuniyet Coşkusu
Beykent Okulları 2016-2017 öğretim yılı mezunları, törenle diplomalarını aldı.

Beykent Okulları 2016-2017 öğretim yılı mezunları, 18 Mayıs Perşembe akşamı Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Salonunda düzenlenen görkemli bir törenle diplomalarını aldı.

Kurucu Temsilcisi Fatma Günal, okul müdürleri Bahattin Erel ve Taylan Kızılyaprak ile tüm öğretmenlerin ve velilerin katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp Beykent Okullarının on üç yıllık öğrencisi Ayça Evci'nin velileri Şennur ve Göksel Evci'nin duygusal konuşmalarıyla devam etti.

Özel Edirne Beykent Koleji ve Fen Lisesi Müdürü Bahattin Erel ile Özel Edirne Beykent İlk ve Ortaokul Müdürü Taylan Kızılyaprak'ın öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik yaptığı konuşmalar ile devam eden programda Fen Lisesi okul birincisi Cansu Şen ve Anadolu Lisesi okul birincisi Gazel Ateş takdim edildi.

TEOG sınavının sonuçlarının henüz açıklanmamış olması sebebiyle ortaokul birincisinin belirlenemediği ve aday öğrencilerin Zeynep Ekin Keskin, Bilgesu Yılmaz, Ece Lara Kılıç olduğu açıklandı. Ardından tüm misafirlere duygulu anlar yaşatan okul birincileri konuşmalarını yaptılar ve okul kütüğüne isimlerini çaktılar. Program, sosyal ve sportif etkinliklerin sembolü olan flama ve akademik başarının sembolü olan meşale devir teslim töreni ile devam etti. Daha sonra ortaokul ve liseden mezun olan öğrencilere öğretmenleri tarafından diplomaları ve resimlerinin bulunduğu kristaller verildi.

Mezun olan öğrencilerin 'Beykent Mezuniyet Andı'nı okuması ve ardından keplerini havaya atmaları ile program coşkulu bir şekilde sona erdi.

EJH