Binlerce Kişiye Müjde! Ödemeler Başladı

Binlerce Kişiye Müjde! Ödemeler Başladı
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci üreticilerin beklediği müjdeyi duyurdu. 255 Bin üretici için yapılacak destek ödemeleri bugün başladı.Bakanı Kirişci'den çiğ süt destekleri ile alakalı gelen açıklamada 1 milyon 312 bin...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci üreticilerin beklediği müjdeyi duyurdu. 255 Bin üretici için yapılacak destek ödemeleri bugün başladı.

Bakanı Kirişci'den çiğ süt destekleri ile alakalı gelen açıklamada 1 milyon 312 bin ton çiğ süt için ödeme yapılacağı duyuruldu.

Çiğ Süt Prim Desteği Ödemesi Ne Kadar?

Bakan Kirişci, konuya ilişkin yaptığı açıklamada "1 milyon 312 bin ton çiğ süt için 1 milyar 127 milyon lira destekleme tutarını bugün itibarıyla ödemeye başlıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Çiğ süt prim desteği ödemeleri ile ilgili yapılan açıklamada 1 Nisan 15 Mayıs dönemini kapsayan ve 1 lira olarak ödenecek olan çiğ süt prim desteklerinin 23 Eylül’den itibaren üreticinin hesaplarına aktarılacağı aktardı.

Çiğ Süt Desteği Ödemesi Nasıl Alınır?

Çiğ Süt Desteği Ödemesi almak için e-devlet üzerinden 'Çiğ Süt Desteği Ödeme Bilgisi Sorgulama' ekranlarına tıklayarak bilgileri takip edebilirsiniz.