Binnur Kaya'dan Acı Haber! Kahreden Haberi Polat Bilgin Duyurdu

Binnur Kaya'dan Acı Haber! Kahreden Haberi Polat Bilgin Duyurdu
Usta oyuncu Binnur Kaya, hayatının en acı günlerinden birini yaşıyor. Başarılı oyunculuğu ve oynadığı karakterler ile her zaman adından söz ettiren Binnur Kaya'dan gelen haber sevenlerini de yıktı.Kırmızı Oda, Aramızda Kalsın,...

Usta oyuncu Binnur Kaya, hayatının en acı günlerinden birini yaşıyor. Başarılı oyunculuğu ve oynadığı karakterler ile her zaman adından söz ettiren Binnur Kaya'dan gelen haber sevenlerini de yıktı.

Kırmızı Oda, Aramızda Kalsın, Türk Malı ve Avrupa Yakası gibi televizyon ekranlarının en sevilen yapımlarında rol alan ve şu anda Güzel Günler isimli dizide oynadığı Kıymet karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Binnur Kaya'dan kahreden haber geldi. Kaya'nın babası Mustafa Kaya yaşamını yitirdi.

Gazeteci Mustafa Kaya, 1969'da Gazetecilik Cemiyeti tarafından yapılan yarışmada röportaj dalında 'Yılın Gazetecisi' ödülünü almaya hak kazanmıştı.

Polat Bilgin Sosyal Medyadan Duyurdu

Kahreden haberi ünlü oyuncunun meslektaşı ve arkadaşı Polat Bilgin sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri paylaştı.

Polat Bilgin, Instagram hesabında yaptığı duyuruyu “Canım Binnur’un babası, büyüğümüz Mustafa Kaya’yı kaybettik” ifadeleri ile paylaştı.

Polat Bilgin'in Paylaşımı Şu Şekilde: