Bir İlde Daha Okullar Tatil Edildi! 6 Şubat 2023 Kar Tatili Açıklaması

Bir İlde Daha Okullar Tatil Edildi! 6 Şubat 2023 Kar Tatili Açıklaması
Şubat ayı itibariyle, kar yağışı yurdun pek çok bölgesinde etkili olmaya başladı. Kar yağışı birçok ili etkisi altına alırken, öğrenciler ve veliler de kar tatiline ilişkin gelişmeleri ve açıklamaları yakından takip...

Şubat ayı itibariyle, kar yağışı yurdun pek çok bölgesinde etkili olmaya başladı. Kar yağışı birçok ili etkisi altına alırken, öğrenciler ve veliler de kar tatiline ilişkin gelişmeleri ve açıklamaları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, farklı illerdeki Valiliklerden tatil duyuruları gelmeye devam ediyor.

Okullar Tatil Mi?

Şanlıurta Valisi Salih Ayhan, 6 Şubat Pazartesi günü ülke genelindeki okullarda eğitime bir gün ara verileceğini duyurdu. Kar nedeniyle okulların tatil olacağını belirten Vali Ayhan ''Değerli evlatlarım, öğretmenlerim; Tatilinizi 1 gün daha uzattık. Yarıyıl tatili bitti ama il dışından gelecek öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin güvenliği için 6 Şubat’ta okullarımız tatil. Bir gün daha kitaplarınızla ve yağan karla tatilin tadını çıkarın.'' ifadelerine yer verdi.

Yarın Pazartesi 6 Şubat Okullar Tatili Mi?

Şanlıurfa Valiliği'nin yanı sıra, farklı illerden de tatil haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. İllerdeki tatil durumlarına ilişkin güncel gelişmelere, Valiliklerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından erişilebilir.