Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Kuvvetli Sağanak ve Yer Yer Kar Uyarısı

Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Kuvvetli Sağanak ve Yer Yer Kar Uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), güncel hava tahminlerini yayınlamaya devam ediyor. Kış mevsimine giriş yapılmasından sonra havaların nasıl olacağı diğer mevsimlere oranla birçok vatandaş tarafından daha çok merak ediliyor....

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), güncel hava tahminlerini yayınlamaya devam ediyor. Kış mevsimine giriş yapılmasından sonra havaların nasıl olacağı diğer mevsimlere oranla birçok vatandaş tarafından daha çok merak ediliyor. Meteoroloji’nin son açıklamasına göre kuvvetli sağanak ve yer yer kar yağışı görülecek.

Meteoroloji tarafından yayımlanan 9 Ocak hava durumu raporu dikkat çekti. Yeni hava durumu tahmin raporuna göre bazı illerde salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri kuvvetli sağanak ve yer yer kar yağışı görüleceği tahmin ediliyor.

Kıyı Kesimlerde Yağmur Var

MGM'nin gerçekleştirdiği son tahminlere göre: Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Van, Rize, Hakkari ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin açık ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların, kıyı kesimlerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis hadisesinin görüleceği öngörülüyor.