Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı

Bugün Hava Durumu Nasıl? Meteoroloji'den Kuvvetli Yağış ve Rüzgar Uyarısı
Meteoroloji tarafından yayımlanan yeni rapor dikkat çekti. Hava sıcaklığı yeni rapora göre kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede düşecek.Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son güncel tahminlere göre; Yurdun...

Meteoroloji tarafından yayımlanan yeni rapor dikkat çekti. Hava sıcaklığı yeni rapora göre kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son güncel tahminlere göre; Yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Doğu Akdeniz, Karadeniz, Ardahan, Kars, Tunceli, Erzincan ve Malatya çevreleriyle Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin yağışlı geçmesi bekleniyor. Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin edilen yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülüyor. İç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Meteoroloji'den Kuvvetli Yağışa Dikkat Çekildi

Yağışların Doğu ve Orta Karadeniz kıyıları ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin edildiğinden su baskını, sel ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği hatırlatıldı.

Meteoroloji'den Kuvvetli Rüzgara Dikkat Çekildi

Rüzgarın, Batı Akdeniz, Kıyı Ege ve Marmara'da kuzey yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) eseceği öngörüldüğünden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.