Bugün, Kırklareli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıldönümü

Bugün, Kırklareli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yıldönümü
Kırklareli Valisi Birol Ekici tarafından Kırklareli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü olması dolayısıyla mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda 100. yıldönümünün büyük sevinç ve gururla kutlandığı belirlendi.Kırklareli...

Kırklareli Valisi Birol Ekici tarafından Kırklareli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü olması dolayısıyla mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda 100. yıldönümünün büyük sevinç ve gururla kutlandığı belirlendi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici tarafından yapılan paylaşımda:

"Aziz milletimiz, vatanını ve onurunu korumak için yedi düvele karşı yurdumuzun dört bir köşesinde mücadele ederek, dünya tarihinin en haklı savaşı olan Kurtuluş Savaşı'ndan zaferle çıkmıştır. Tarihinin hiçbir döneminde esaret altında yaşamamış olan aziz milletimiz, işgal altındaki vatan topraklarını canı pahasına korumuş, milli ve manevi değerlerinden asla ödün vermemiştir. Bugün bizlere düşen görev, canları pahasına bize bu toprakları vatan yapan ecdadımızın emaneti olarak, ülkemizi ve şehrimizi daha kalkınmış, daha çağdaş ve daha mutlu yarınlara ulaştırmaktır. Her alandaki kalkınmasını tamamlamış, dünyaya açık, çağı yakalamış bir Kırklareli'ni oluşturmak öncelikli hedefimiz olmalıdır." denildi.