Bülent Ersoy'a Kırkpınar Daveti

Bülent Ersoy'a Kırkpınar Daveti
Bu yıl 655. düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne ünlü sanatçı Bülent Ersoy da davet edildi.

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 655. düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne ünlü sanatçı Bülent Ersoy da davet edildi. Ersoy’a daveti Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adına Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül yaptı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali’nde ünlü sanatçı Bülent Ersoy konser verdi. Binlerce kişinin dinlediği konserde Bülent Ersoy, bu yıl 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet edildi.

Sahneye çıkan Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yurt dışında olduğu için festivale katılamadı. Kendisi, Edirne’de bu yıl 655'incisi düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde sizi de aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti." diyerek Ersoy’a Kırkpınar Ağalığının çok yakışacağını söyledi.

bulentersoyKIRKPINARDAVET1

Ersoy’un Edirne Ciğerini çok sevdiğini belirten Gül, "Başkan Gürkan, ayrıca sizi Edirne Ciğeri yemeğe de davet ediyor." dedi.

Başkan Gül daha sonra Ersoy’a "18-24 Temmuz 2016 tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan dünyanın en eski ve büyük spor organizasyonu Ata Sporumuz 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde bizlerle birlikte olmanızda Edirne halkı adına onur duyarım. Recep Gürkan." yazılı davet plaketini takdim etti.

Ersoy ise, nazik davetinden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, Edirne’ye selamlarını iletti.

EdirneJetHaber Haber Merkezi