Camdaki Kız'da Dengeleri Değiştirecek Transfer

Camdaki Kız'da Dengeleri Değiştirecek Transfer
Kanal D ekranlarında üçüncü sezona başlaya Camdaki Kız dizisinden bir transfer haberi geldi. Camdaki Kız'a oyuncu Cemal Hünal, Selen'in eski sevgilisi 'Emir'i canlandırmak için dahil oldu.Merakla beklenen Camdaki Kız 3. sezon izleyicileri...

Kanal D ekranlarında üçüncü sezona başlaya Camdaki Kız dizisinden bir transfer haberi geldi. Camdaki Kız'a oyuncu Cemal Hünal, Selen'in eski sevgilisi 'Emir'i canlandırmak için dahil oldu.

Merakla beklenen Camdaki Kız 3. sezon izleyicileri yine ekrana kilitledi. Usta oyuncuların yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna bir ünlü isim daha dahil oldu.

Issız Adam filmindeki 'Alper' karakteri ile hafızalarda yer edinen Cemal Hünal, Camdaki Kız dizisine dahil oldu. Selma Ergeç'in canlandırdığı Koroğlu ailesinin kızları Selen'in eski sevgilisi "Emir" rolüne hayat verecek olan Hünal'ın dizideki dengeleri yerinden oynatacağı düşünülüyor.

Yıllar Önce Aynı Dizide Partner Olmuşlardı

Seneler önce yayınlanan Asi dizisinde de partner olan Selma Ergeç ve Cemal Hünal'ın yeniden bir araya gelmesi seyircileri heyecanlandırdı.