Cem Adrian ve Mark Eliyahu Depremzedeler İçin Şarkı Yaptı

Cem Adrian ve Mark Eliyahu Depremzedeler İçin Şarkı Yaptı
Cem Adrian, geliri depremden etkilenenler için kullanılacak özel şarkısı "Hüküm"ü, Umuttan Çocuklar Derneğinin YouTube hesabı üzerimden yayınladı.Şarkıcıların sosyal medya hesapları üzerinden duyurusunu yaptığı şarkıya,...

Cem Adrian, geliri depremden etkilenenler için kullanılacak özel şarkısı "Hüküm"ü, Umuttan Çocuklar Derneğinin YouTube hesabı üzerimden yayınladı.

Şarkıcıların sosyal medya hesapları üzerinden duyurusunu yaptığı şarkıya, hayranlarınca teşekkür mesajları atıldı.

Cem Adrian, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, "İçimden gelen her şeyi üzerine yazdım. Şarkıyı Mark'a gönderip içinde onun da olmasını istediğimi söyledim. Sanki bunu bu halka borçluyduk, bizi hep bağrına basan o insanlara. Bu şarkıyı yazmaya, çalmaya, söylemeye. Yaralı, kalbi kırık, acılı halkım. Sizi ne unutacağız, ne de unutturacağız. Sonsuza dek, söz veriyorum." sözlerine yer verdi.

Mark Eliyahu ise yayınladığı mesajda acı ve kederin çok büyük olduğunu ifade ederek, depremzedelerin yaşadıklarını kalbinin derinliklerinde hissettiğini ifade etti.

Parçaya verdiği desteği ifade eden Eliyahu, "Şarkının You Tube'daki izlenme ve diğer tüm mecralardaki dinlenme gelirlerinin tamamı sonsuza dek depremzedeler için kullanılacak." ifadesini kullandı.