Cenk Çelik'i Silahla Vuran Şahıs Edirne'de Yakalandı

Cenk Çelik'i Silahla Vuran Şahıs Edirne'de Yakalandı
Sedat Peker'e yönelik tehdit videoları ile bilinen Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de saldırıya uğrayıp yaralanmıştı. Hastanede yaşam mücadelesi veren Çelik'in vurulma anının görüntüsü de ortaya çıktı. Arkadan yaklaşıp...

Sedat Peker'e yönelik tehdit videoları ile bilinen Cenk Çelik, İstanbul Ümraniye'de saldırıya uğrayıp yaralanmıştı. Hastanede yaşam mücadelesi veren Çelik'in vurulma anının görüntüsü de ortaya çıktı. Arkadan yaklaşıp Çelik'i kafasından vuran 19 yaşındaki Özgür B., polis ekipleri tarafından yakalandı.

Ümraniye'de sokakta yürürken silahlı saldırıya uğrayan Çelik'i vuran şahıs yakalandı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Polis ekipleri, zanlının kaçış güzergahı üzerinde çalışma yaptı. Ekipler, şüpheliye ait bir şapka ve pantolon buldu. Yakalanmamak için kıyafetlerini değiştirdiği saptanan şahsın pantolonunun cebinde kaldığı otele ait kart bulundu.

Cinayetten Araması Varmış

Otelde kaldığı odada incelemede bulunan ekipler, şüphelinin kimliğini belirledi. Zanlının 19 yaşındaki Özgür B. olduğu, geçtiğimiz Ağustos'ta Adana'da da bir cinayet olayına karıştığı ve bu nedenle aranmasının da olduğu tespit edildi.

Kamera kayıtlarının incelenmesinden sonra ekipler, Özgür B.'nin bir taksiye binerek Edirne'ye gittiğini belirledi. Yurtdışına kaçmaya çalışan Özgür B., Edirne'de operasyon ile yakalandı.

Şahsın sorgulanmasının yapılması için Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.