CHP Edirne İl Başkanı Kahraman'dan Teşekkür Mesajı

CHP Edirne İl Başkanı Kahraman'dan Teşekkür Mesajı
CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, açıklamasında, Kılıçdaroğlu'na Edirne'den en yüksek desteği sağlamak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.Kılıçdaroğlu'na destek verenlere teşekkür eden Kahraman,...

CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, açıklamasında, Kılıçdaroğlu'na Edirne'den en yüksek desteği sağlamak için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Kılıçdaroğlu'na destek verenlere teşekkür eden Kahraman, şu ifadelere yer verdi:

"Burada bizlere destek olan tüm Edirne halkına, Millet İttifakı bileşenlerine, partimizin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerine ve il genel meclis üyelerine, bu mücadelede bizlerle birlikte olan üyelerimize ve destekçilerimize, seçim günü sandıklarda görev yapan sandık sorumluları, okul sorumluları, müşahitlerimize ve seçim güvenliğini sağlamak için çalışan gönüllü avukatlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Seçimlerde emeklerini esirgemeyen, çocuklarından, ailelerinden fedakarlık eden kadın kolları başkanlarımız ve yönetimlerine tüm enerjilerini ve gelecek umutlarını bizlere aktaran gençlik kolları başkanlarına ve yönetimlerine özellikle teşekkürlerimi sunuyorum."

Birlikte ülkenin aydınlık geleceği için mücadele ettiklerini belirten Kahraman, "Bu mücadelemizden ve inandığımız değerlerden, hak hukuk adalet inancımızdan, vatanın bölünmez bütünlüğünden, Atatürk ilkelerinden ve Cumhuriyetimizin değerlerinden vazgeçmeyeceğiz. Mücadelemizi büyüterek sürdüreceğiz." dedi.