Çorlu - Ankara uçuşları başlıyor

Çorlu - Ankara uçuşları başlıyor
4 aydır sefer düzenlenmeyen Çorlu ile Ankara arasında uçak seferleri yeniden başlıyor. Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı'ndan Ankara Esenboğa Havalimanı'na direkt uçuşlar 25 Ekim 2021 tarihinde yeniden başlayacak.Çorlu ile Ankara...

4 aydır sefer düzenlenmeyen Çorlu ile Ankara arasında uçak seferleri yeniden başlıyor. Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı'ndan Ankara Esenboğa Havalimanı'na direkt uçuşlar 25 Ekim 2021 tarihinde yeniden başlayacak.

Çorlu ile Ankara arasında tarifeli uçuş gerçekleştirecek olan havayolu firması Pegasus olacak. Haftanın 3 günü sefer planlanan hatta bilet fiyatlarının 200 TL civarında olduğu görülüyor. Çorlu Ankara uçuşlarının pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri olması planlandı.

Güzergahtaki ilk uçuş Ankara'dan Çorlu'ya olacak. 25 Ekim Pazartesi günü Esenboğa Havalimanı'ndan saat 06:35'de kalkacak olan ilk uçak, 1 saat 10 dakikalık seferin ardından Çorlu Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak.

Aynı şekilde Çorlu'dan kalkacak ilk uçak ise 08:15'de kalkarak 09:15'de Ankara'ya inecek.

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama paylaşıldı. Açıklamada, "Tekirdağ Çorlu Atatürk Havalimanı'mızdan Ankara'ya direkt uçuşlar tekrar başlıyor. 25 Ekim'de uçuşları tekrar başlayacak olan Pegasus Hava Yolları ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dendi.