Çorlu'da Depremzedeler İçin Üretim Yapılıyor

Çorlu'da Depremzedeler İçin Üretim Yapılıyor
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından yapılan açıklamada, Çorlu'ya yerleşen depremzedelerin mobilya ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin...

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından yapılan açıklamada, Çorlu'ya yerleşen depremzedelerin mobilya ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ürettiği mobilyaların ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini söyleyen Sarıkurt, şöyle konuştu:

"Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz alanda vatandaşlarımızdan gelen ev eşyalarını depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmanın yanı sıra Çorlu Belediyesi olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze ait atölyede baza, elbise dolabı ve yemek masası üretimine başlamıştık. İlk etapta üretilen 92 tek kişilik ve çift kişilik baza, 38 elbise dolabı ve 10 yemek masasından oluşan mobilyaları ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. Ekiplerimiz, depremden etkilenerek kentimize gelen vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda üretime devam edecek."