Çorlu'da Pitbull Saldırısına Uğrayan Küçük Çocuk Psikolojik Destek Alıyor

Çorlu'da Pitbull Saldırısına Uğrayan Küçük Çocuk Psikolojik Destek Alıyor
Tekirdağ Çorlu'da pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Sercan Baran Çılgın, psikolojik tedavi görüyor.Köpek saldırısına uğrayan 4. sınıf öğrencisi Çılgın, Çorlu'daki özel bir hastanede psikolojik...

Tekirdağ Çorlu'da pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Sercan Baran Çılgın, psikolojik tedavi görüyor.

Köpek saldırısına uğrayan 4. sınıf öğrencisi Çılgın, Çorlu'daki özel bir hastanede psikolojik tedavi görüyor. Çılgın, kendisini iyi hissetmediğini ifade etti.

Okula Bile Yalnız Gidemiyor

Eskiden tek başına gittiği yerlere şimdi ailesinden biriyle gidebildiğini ifade eden Çılgın, "Eskiden dışarıda arkadaşlarımla oyun oynuyordum, vakit geçiriyordum ve okula yalnız gidiyordum. Artık bunların hiç birini yapamıyorum." şeklinde konuştu.

Çılgın, sürekli köpek saldıracak korkusu yaşadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Dışarıda oynuyordum ve bu olay başıma geldi. O yüzden artık dışarıya çıkmak ve arkadaşlarımla oynamaktan bile korkuyorum. Şimdi köpek görünce yolumu değiştiriyorum. Dışarıya çıkamıyorum, hatta ekmek almaya bile gidemiyorum. Kendimi iyi hissetmiyorum. Gece uyurken rüyalarıma giriyor, köpek havlama sesleri duyuyorum. Bu yüzden de psikolojik tedaviye başlatıldım. Okula da artık tek başıma gidemiyorum, ailemden birinin beni götürmesini istiyorum."