Çorlu'daki Hayvan Satış Yeri Denetlendi

Çorlu'daki Hayvan Satış Yeri Denetlendi
Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öztürk, konuya ilişkin açıklamada, vatandaşların yetiştiricilik, kurbanlık, adaklık ve kasaplık hayvan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kurulan Çorlu Belediyesi Hayvan Satış Yeri'nde,...

Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öztürk, konuya ilişkin açıklamada, vatandaşların yetiştiricilik, kurbanlık, adaklık ve kasaplık hayvan ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kurulan Çorlu Belediyesi Hayvan Satış Yeri'nde, halk sağlığı için tehdit oluşturabilecek durumlara karşı her türlü tedbiri aldıklarını ifade etti.

Gün içerisinde yaklaşık 700 hayvanın, görevli personelin denetim ve gözetiminde satışa sunulduğunu kaydeden Öztürk, "Çorlu Belediyesi olarak hayvan satış yerimizde halk sağlığını korumak, hayvan refahını sağlamak ve çevre kirliliğini önlemeye yönelik tedbirleri alarak hizmet sunmaya devam ediyoruz. Ayrıca satış yerinin hemen yanında yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Çorlu mezbahasında da vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda kesim işlemleri tüm kurallara uygun olarak yapılmaktadır." dedi.