Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklandı! Asgari ücrete ara zam! 7100 TL’ye...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklandı! Asgari ücrete ara zam! 7100 TL’ye...
Asgari ücrete yapılan son zamla beraber asgari ücret 5500 TL fiyat bandına yükselmişti. İlk kez Cumhuriyet tarihinde asgari ücretin 5500 TL bandına yükselmesi vatandaşları heyecanlandırmıştı. Bu arada asgari ücretlilere yönelik...

Asgari ücrete yapılan son zamla beraber asgari ücret 5500 TL fiyat bandına yükselmişti. İlk kez Cumhuriyet tarihinde asgari ücretin 5500 TL bandına yükselmesi vatandaşları heyecanlandırmıştı. Bu arada asgari ücretlilere yönelik olarak farklı kampanyaların karşımıza çıktığını rahatlıkla ifade edebiliriz. Bu arada yakın bir zamanda asgari ücrete dair farklı açıklamalar da birbiri ardına gelmeye başladı! İşte detaylar!

https://edirnejethaber.com/emekliye-memura-asgari-ucretliye-ara-zam-maasi-noktasi-virgulune-degisiyor/

Ak- Parti Tarafından Açıklamalar Geliyor!

Son günlerde artan enflasyon oranlarıyla beraber asgari ücretlinin geçinmekte zorluk çekmesiyle beraber AK- Parti hükümeti yeniden bir yapılandırma yapmaya karar verdi. Bakan Nebati başta olmak üzere Başkan Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarda yakın bir zaman dilimi içinde yeni zammın gündeme geleceği belirtiliyor. Yeni zam gelişmesiyle beraber asgari ücretli çalışan vatandaşlar heyecanlandı.

Asgari ücretlilere sunulacak olan yeni zamla birlikte asgari ücretin minimum 6500 TL bandına yükselmesi bekleniyor. Dünyada yaşanan küresel çaplı gelişmeler Ukrayna ve Rusya arasındaki kriz ortamıyla beraber enflasyon oranlarında tüm dünyada artışlar yaşanıyor. Yaşanan artışlarla beraber asgari ücrete yeni bir zammın yapılması beklenen gelişmeler arasında bulunuyor. Asgari ücretlilere müjdeli haberi ay sonuna doğru Başkan Erdoğan’ın vermesi bekleniyor.

Başkan Erdoğan Kameraların Karşısına Çıkacak!

Başkan Erdoğan tarafından sunulacak olan yeni gelişmelerle beraber avantajlı hizmetlerin gelecek günlerde ayrıcalıklı hizmet olanakları dahilinde vatandaşlara sunulması bekleniyor. Bakan Nebati’de konuyla ilgili açıklamalara değinerek artan enflasyon oranlarına dikkat çekti ve enflasyon oranlarındaki düşüşün Ocak ayında başlayacağını dile getirdi. Yeni yılla birlikte asgari ücretin 7100 TL bandında olması bekleniyor.

Fakat bazı hükümet yetkileri konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak 7000 TL’ye asgari ücretin artırılacağını dile getirdiler. Asgari ücrete yapılacak olan yeni zamla beraber kişiler ayrıcalıklı bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına sahip olabilecekler. Asgari ücretliye özel olanaklar dahilinde gerçekleşecek olan gelişmelerle avantajlı bir hizmetten kişiler yararlanmış olacaklar!

https://edirnejethaber.com/asgari-odeme-7500-tl-meclisten-gecti-maaslarda-2000-tl-artis-bombasi/