Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugüne Kadar Hep Beraber Yol Yürüdük

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugüne Kadar Hep Beraber Yol Yürüdük
TOBB İkiz Kuleleri'nde TOBB 79. Genel Kurulu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İfadeleri Şu Şekilde:"Sizlerin şahsında büyük ve güçlü Türkiye idealine sahip çıkan TOBB üyelerine...

TOBB İkiz Kuleleri'nde TOBB 79. Genel Kurulu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İfadeleri Şu Şekilde:

"Sizlerin şahsında büyük ve güçlü Türkiye idealine sahip çıkan TOBB üyelerine ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum. Türkiye'ye hizmet mücadelemizde bugüne kadar hep beraber yol yürüdük. Demokrasimize tehditlere sizlerle beraber göğüs gerdik. Türk ekonomisini her yıl ortalama yüzde 5.5 oranında beraber büyüttük. Milletimizin 60 yıllık hayali olan Togg'u sizlerin de sahiplenmesiyle gerçeğe dönüştürdük. Son 21 yıla damga vuran eşsiz başarı hikayesini kamu-özel sektör dayanışmasıyla beraberce yazdık. Bundan sonra da aynı çizgide yolumuza devam edeceğiz.

Farklı hesaplarla hareket edenleri asla aramıza sokmayacağız. İş dünyası ile STK ile siyaset kurumu ile el birliği, gönül birliği içinde Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz. TOBB üyelerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hedeflerimize ulaşmamız noktasında üzerlerine düşen görevleri en güzel şekilde yerine getireceklerine inanıyorum. Ben sizlerin desteğine güveniyorum.

Tarihimizin en önemli seçim süreçlerinden birini önceki gün tamamladık. Her iki seçimi de demokrasimize yakışır bir olgunlukla gerçekleştirdik. Hiçbir müessif hadisenin yaşanmasına izin vermeden, rekor katılımla vatandaşlık görevimizi ifa ettik. Yüzde 90'lara dayanan bir katılım. Tercihini sandığa yansıtan her bir vatandaşıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bilhassa yurt dışındaki kardeşlerimi, yüksek katılım oranları dolayısıyla ayrıca tebrik ediyorum. 

Tüm dost ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Elbette seçim sürecini tüm yönleriyle enine boyuna değerlendireceğiz. Sokaklardaki coşkunun arkasında yatan sebepleri de analiz edeceğiz. Anlamı ve sonuçlarıyla ülke olarak bir kader seçimi yaşadığımızın farkındayız."