Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa Mitingi İçin Hazırlıklar Sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa Mitingi İçin Hazırlıklar Sürüyor
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, parti binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada mitin hazırlıklarının devam ettiğini dile getirdi.Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ocak'ta Bursa'da yapacağı...

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, parti binasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada mitin hazırlıklarının devam ettiğini dile getirdi.

Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ocak'ta Bursa'da yapacağı mitingini coşkulu bir kalabalık ve güzel bir motivasyonla geçirmek istediklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birkaç senedir kente gelemediğini belirten Gürkan'ın açıklaması şu şekilde:

"Bu ziyaret sebebiyle de Bursa'da hem resmi kurumlarımızın hem de özel kurumlarımızın, özel sektörün yapmış olduğu açılışları gerçekleştirmeye çalışacağız. Yaklaşık 5,5-6 milyar civarında resmi kurumlarımızın, özel sektörümüzün de yaklaşık 15 milyar civarında bir açılışları olacak. Bunlar hakikaten Bursa'nın hem sanayiye hem istihdama hem üretime katkıları olması sebebiyle bizim için çok önemli çünkü 'Türkiye Yüzyılı' diye bir projeyi başlatmıştı Cumhurbaşkanımız. Bursa'nın mottosu da 'Başarının yüzyılı.' Kısmetse bu yapmış olduğumuz açılışlarla, başarının yüz yılı noktasında Türkiye yüz yılıyla ilgili çalışmalarımızın da başlangıcını yapmış olacağız."