Cumhuriyet Bayramı konseri düzenlenecek

Cumhuriyet Bayramı konseri düzenlenecek
Cumhuriyetin 98. yılı kutlamaları kapsamında Edirne'de cumhuriyet yürüyüşü ve konser düzenlenecek.Edirne'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklar başladı. Resmi törenlerin yanı sıra Edirne Belediyesi tarafından...

Cumhuriyetin 98. yılı kutlamaları kapsamında Edirne'de cumhuriyet yürüyüşü ve konser düzenlenecek.

Edirne'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için hazırlıklar başladı. Resmi törenlerin yanı sıra Edirne Belediyesi tarafından Cumhuriyet Yürüyüşü ve konser düzenlenecek. Ayrıca Yeni Toki'de yapılan Cumhuriyet Parkı'nın açılışı gerçekleştirilecek.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle saat 20.00'de Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlenecek. Şükrüpaşa İlkokulu önünde toplanacak olan kortej, buradan Atatürk Anıtı'na kadar yürüyecek. Yürüyüşün ardından saat 20.30'da Saraçlar Caddesi'nde Zeynep Dizdar konseri düzenlenecek.

Ayrıca 29 Ekim Cuma günü saat 12.30'da Yeni Toki'de Edirne Belediyesi tarafından yapılan Cumhuriyet Parkı'nın açılışı gerçekleştirilecek.

29 Ekim heyecanı Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi'nde 13.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek. Burada Yazar Türkçe Öğretmeni Başar Atabay, 'Cumhuriyetle Yaşamak' isimli söyleşi gerçekleştirecek ve kitaplarını imzalayacak. Öte yandan çocuklar kendi el izleriyle Türk bayrağı ile Türkiye haritasının yapımını gerçekleştirecek.