Daha Lansmanı Yapılmadan Sızdırıldı! GTA 6 Ne Zaman Çıkıyor?

Daha Lansmanı Yapılmadan Sızdırıldı! GTA 6 Ne Zaman Çıkıyor?
Yaklaşık 2 ay kadar önce Reddit ve GTAForums gibi sitelerde yayılan iddialara göre bir hacker, Rockstar'ı hack'leyerek GTA 6'nın test aşamasındaki videoları paylaşmıştı.Daha sonra ise Rockstar videoların gerçek olduğunu kabul...

Yaklaşık 2 ay kadar önce Reddit ve GTAForums gibi sitelerde yayılan iddialara göre bir hacker, Rockstar'ı hack'leyerek GTA 6'nın test aşamasındaki videoları paylaşmıştı.

Daha sonra ise Rockstar videoların gerçek olduğunu kabul ederek hacker'a dava açmıştı. Ancak bu olayın ardından oyun severler daha fazla ipucu bulabilmek için yeni oyunu araştırmaya koyuldu.

Dün ortaya çıkan bir detay ise oyunun çıkacağı tarihin 2024 yılı olacağına dair spekülasyonları güçlendirdi.

Microsoft Yanlışlıkla Paylaşmış Olabilir 

Call of Duty oyunu nedeniyle Sony ile aralarında bir dava olan Microsof, Rekabet Kurulu için hazırladığı raporun 'PlayStation'da en çok sevilen ve oynanan oyunlar' başlıklı kısmını paylaştı. Ancak paylaşımdaki garip kısım, 'merakla beklenen Grand Theft Auto VI'nın 2024 yılında çıkması bekleniyor' ibaresiydi.

Yetkililerden Yanıt Yok 

Ortaya çıkan bu belgeden sonra Microsoft yetkilileri herhangi bir açıklama yapmazken, 'bekleniyor' ibaresi, çıkış tarihinin kesin olmadığını gösteriyor. Ancak raporda böyle bir başlığın yer alması yine de GTA 6'nın 2024'te çıkacağı ihtimalini güçlendirdi.